Samarbeid Spania Mini
Ny pris for internasjonalt samarbeid
Internasjonalt samarbeid har stått på timeplanen på Hafstad vgs. også skuleåret 2015-2016. Denne veka vart den spanske ungdomsbedrifta SOS Elder kåra til beste bedrift innan internasjonalt samarbeid i landstevlinga i Madrid. Dei vann tidlegare i vår den regionale messa i Sør-Spania.
2016.04.28 av Mona Fossdal [Les meir...]
Forestilling i Førdehuset mini
Mitt nabolag
I dag fekk elevane i 2sfa, 3sfa, 3stc og 3std med seg den tankevekkande forestillinga «Mitt nabolag». Forestillinga blei tilbydd gjennom Sunnfjord Kunstlag og Sogn og Fjordane Teater.
2016.04.18 av Mona Fossdal [Les meir...]
Ole Johnny MINI entreprenørskap
Medielærar vant entreprenørskapspris
Ole Johnny Devik vart i 2013 kåra til årets entreprenørskapslærar i Sogn og Fjordane. I går mottok han det synlege beviset på at han innehar den gjeve tittelen.
2016.04.12 av Mona Fossdal [Les meir...]
Helse Førde 2 mini
Aktive mediaelevar på nytt oppdrag
Klasse 1mka ligg ikkje på latsida. Frå fotoarbeid på UKM heile helga, kasta dei seg over nytt oppdrag på tysdag. I to dagar har dei filma samhandlingskonferanse for Helse Førde.
2016.04.07 av Mona Fossdal [Les meir...]
UKM Jim1
Elevar frå Hafstad vgs involvert under UKM
I helga, 2. og 3. april blei UKM (Ung Kultur Møtes) arrangert i Førde. Elevar både frå medium og kommunikasjon og frå formgjevingsfag var involverte.
2016.04.06 av Mona Fossdal [Les meir...]
Miljøhus mini
Elevar på ekskursjon til Bjørvik miljøhus
Naturfag er eit mangfaldig fag der ein til dømes får innsikt i tekniske installasjonar vi brukar i kvardagen. Denne gongen var det gode energiløysingar for bustadhus ein skulle lære om.
2016.03.18 av Mona Fossdal [Les meir...]
Kreativ kveld mini
Kreativ kveld
Interessert i å ha det sosialt og hyggeleg med andre, og arbeide med kreative teknikkar? Dette er mogleg på "Kreativ kveld", som blir arrangert i Førdehuset på onsdagar frå kl. 17.30.
Påske miniatyr
Påskeferie
Fredag 18. mars blir siste skuledag før påske. Vi ønskjer alle ein riktig fin påskeferie, og velkommen tilbake tysdag 29. mars!
Utdanningsval 2016 MINI
Utdanningsval ved Hafstad vgs, våren 2016
Måndag og tysdag i veke 10, fekk vi besøk av ein flott gjeng med niandeklassingar på Hafstad vgs. Her kan du lese- og sjå litt bilete frå opplegget desse to dagane.
Drømmeskolen Mo og Øyrane
Draumesatsing for vgs-elevar
Hafstad vgs er blitt trekt ut til å delta i det spennande prosjektet drømmeskolen!
2016.03.07 av Mona Fossdal [Les meir...]
Vg2 på ekskursjon til Høgskulen i Sogn og Fjordane, Sogndal
Tysdag 8.mars reiser alle elevane på Vg2 til Sogndal for å få informasjon om studietilbod ved Høgskulen.
2016.03.07 av Anette Drage [Les meir...]
kafe mini
På fransk cafe i skuletida
Midt på dagen gjekk franskklassen på vg2 på cafe, for å skifte rutine, få meir motivasjon og lære fransk cafekultur.
2016.03.03 av Mona Fossdal [Les meir...]
Utdanningsval 2016 miniatyrbilete
Velkommen til utdanningsval
Måndag og tysdag (7. -8. mars) får Hafstad vgs besøk av elevar under utdanningsval. Det kjem to grupper på realfag, ei gruppe på språk, samfunnsfag og økonomi, ei gruppe på kunst, design og arkitektur, og ei gruppe som besøker medium og kommunikasjon.
2016.03.01 av Mona Fossdal [Les meir...]
Lillehammer MINI
Medieelevar frå Hafstad vgs hyra inn som fotografar under ungdoms-OL
VG3-elevane Jostein Vedvik og Josef B. Ness Tveit er i desse dagar fotografar i eit medie-team som jobbar for å lage saker om OL, til Lillehammer 2016 si nettside.
2016.02.13 av Mona Fossdal [Les meir...]
Reklameannonse MINI
Skal du byrje på vidaregåande? Søk på Hafstad vgs!
På Hafstad vgs kan du velje mellom 3 ulike programområde: KDA - Kunst, design og arkitektur, Medium og kommunikasjon, og Studiespesialisering. Alle dei tre programområda er studieførebuande.
2016.02.13 av Mona Fossdal [Les meir...]
Viktige tidsfristar
Søking til vidaregåande opplæring: 1.mars.                      1. februar (særskilt)
Søkjarhandboka