Aktivitetsdag mini
Flott idrettsdag i Hafstadparken!
Fredag 3.juni arrangerte vi aktivitetsdag med fotballturnering for elevane på Hafstad vgs.
2016.06.08 av Mona Fossdal [Les meir...]
Avslutningsfest 2016 MINI
Fest for avgangselevane våren 2016
Den 7. juni blei det halde fest for avgangselevane ved Hafstad vgs. Det var dekt på festpynta langbord i kantina på skulen, og elevar og lærarar stilte i bunad og finklede.
2016.06.09 av Mona Fossdal [Les meir...]
1mka miniatyrbilete studietur 2016
Full klaff på MK-studietur
Alt stemte då første klasse på Medium og kommunikasjon var på studietur til Bergen, med interessante bedriftsbesøk, fint ver og god stemning.
2016.05.30 av Mona Fossdal [Les meir...]
Vasskrig mini
Vasskrig mot russen
Tradisjonen tru, så blei russen også denne våren invitert til vasskrig. Russen møtte kraftig motstand frå vg1 og vg2-elevar, og frå lærarane ved Hafstad vgs.
2016.05.13 av Mona Fossdal [Les meir...]
2mka DT MINI2
2mka vant norgesfinalen i Death Trip
Tysdag 10. mai vart 2mka på Hafstad vidaregåande kåra til beste bidrag i norgesfinalen i Death Trip på kinoens hus i Oslo. Elevane var i Oslo og konkurrerte mot ni andre skular som var plukka ut til å delta i finalen.
2016.05.11 av Mona Fossdal [Les meir...]
2mka Death T 2
Finalistar på Oslotur
Klasse 2mka har kome til finalen i «Death Trip», som er ein årleg, landsdekkande konkurranse i regi av MA-ungdom. Elevar over heile landet deltek med haldningskampanjar mot ruskøyring. Andreklassingane på Medium og kommunikasjon har laga ein film, to plakatar og ei nettannnonse.
2016.05.09 av Mona Fossdal [Les meir...]
Samarbeid Spania Mini
Ny pris for internasjonalt samarbeid
Internasjonalt samarbeid har stått på timeplanen på Hafstad vgs. også skuleåret 2015-2016. Denne veka vart den spanske ungdomsbedrifta SOS Elder kåra til beste bedrift innan internasjonalt samarbeid i landstevlinga i Madrid. Dei vann tidlegare i vår den regionale messa i Sør-Spania.
2016.04.28 av Mona Fossdal [Les meir...]
Forestilling i Førdehuset mini
Mitt nabolag
I dag fekk elevane i 2sfa, 3sfa, 3stc og 3std med seg den tankevekkande forestillinga «Mitt nabolag». Forestillinga blei tilbydd gjennom Sunnfjord Kunstlag og Sogn og Fjordane Teater.
2016.04.18 av Mona Fossdal [Les meir...]
Ole Johnny MINI entreprenørskap
Medielærar vant entreprenørskapspris
Ole Johnny Devik vart i 2013 kåra til årets entreprenørskapslærar i Sogn og Fjordane. I går mottok han det synlege beviset på at han innehar den gjeve tittelen.
2016.04.12 av Mona Fossdal [Les meir...]
Helse Førde 2 mini
Aktive mediaelevar på nytt oppdrag
Klasse 1mka ligg ikkje på latsida. Frå fotoarbeid på UKM heile helga, kasta dei seg over nytt oppdrag på tysdag. I to dagar har dei filma samhandlingskonferanse for Helse Førde.
2016.04.07 av Mona Fossdal [Les meir...]
UKM Jim1
Elevar frå Hafstad vgs involvert under UKM
I helga, 2. og 3. april blei UKM (Ung Kultur Møtes) arrangert i Førde. Elevar både frå medium og kommunikasjon og frå formgjevingsfag var involverte.
2016.04.06 av Mona Fossdal [Les meir...]
Miljøhus mini
Elevar på ekskursjon til Bjørvik miljøhus
Naturfag er eit mangfaldig fag der ein til dømes får innsikt i tekniske installasjonar vi brukar i kvardagen. Denne gongen var det gode energiløysingar for bustadhus ein skulle lære om.
2016.03.18 av Mona Fossdal [Les meir...]
Kreativ kveld mini
Kreativ kveld
Interessert i å ha det sosialt og hyggeleg med andre, og arbeide med kreative teknikkar? Dette er mogleg på "Kreativ kveld", som blir arrangert i Førdehuset på onsdagar frå kl. 17.30.
Påske miniatyr
Påskeferie
Fredag 18. mars blir siste skuledag før påske. Vi ønskjer alle ein riktig fin påskeferie, og velkommen tilbake tysdag 29. mars!
Utdanningsval 2016 MINI
Utdanningsval ved Hafstad vgs, våren 2016
Måndag og tysdag i veke 10, fekk vi besøk av ein flott gjeng med niandeklassingar på Hafstad vgs. Her kan du lese- og sjå litt bilete frå opplegget desse to dagane.
Viktige tidsfristar
Søking til vidaregåande opplæring: 1.mars.                      1. februar (særskilt)
Søkjarhandboka
Oppmelding til privatisteksamen: 1.februar/15. september