• Elevinfo Hafstad vgs

Velkommen til utdanningsval ved Hafstad vgs 2.-3. mars!

Kjære elevar frå 9. klasse! Velkommen til besøk på dei tre programområda ved Hafstad vgs: Studieførebuande, Kunst, design og arkitektur, og Medium og kommunikasjon. Det vert oppmøte måndag 2. mars kl. 8.30 i kantina på Hafstad vgs. Trykk på tittelen for å få opp program/meir informasjon. Velkommen!

• Russen vatnkrig på hafstad

Invitasjon til foreldremøte for RUSS 2020

Mo og Øyrane vgs., Hafstad vgs., russestyra  inviterer i år til felles russeforeldremøte, i lag med samarbeidspartar i Sunnfjord kommune og politi (SLT- Samordning av lokale rus og kriminalitetsforebyggande tiltak). Foreldremøte vil ha fokus på korleis vi saman kan legge til rette for ei så trygg russetid som mulig: Stad og tid: Kantina på Hafstad ...

• NM i Volleyball

Hafstadgutane vann NM for vgs 2020 i volleyball!

I helga 24.-26.januar var Hafstad vgs sine jenter og gutar i Bergen og spelte NM for vgs i volleyball. Gutane vann alle innleiande kampane med klar margin (2 sett i alle kampane). Kjekt å slå Tertnes Vikings 2-0 (25-12, 25-19) i kvartfinalen.

Fleire saker ›