• 0001 Karusellfoto Elevar på tur til Mo

1STB på tur til Mo

Onsdag denne veka nytta 1STB seg av godveret, og tok turen til Mo - saman med lærarane Eli Obrestad og Kjellfrid Støylen Skilbrei. Her blei det ein hyggeleg dag med fine naturopplevingar, og med grilling og bading. Sjå foto frå turen her:

• Hafstad vgs, 2020. Foto - Mona Fossdal

Streik

Frå og med i dag, 27. mai, er mange lærarar ved Hafstad vgs tatt ut i streik. Undervisninga til desse lærarane fell difor bort. Undervisning til lærarar som ikkje er tekne ut i streik går som normalt etter timeplanen. Elevar finn oversikt over timar som utgår/går som normalt - på Teams.

• Foto av Hafstad vgs - fotografert av Malin R Haukås

Munnleg eksamen er avlyst

Munnleg eksamen våren 2021 er avlyst. Det er framleis nokre eksamenar som gjennomføres. Det gjeld for privatister og utsatt eksamen frå hausten 2020.

• 0001 Aud 70 år

Feiring av 70-års jubilant!

I dag, 10. mai blei det feiring på Hafstad vgs av 70-års jubilanten Aud Sissel Hestenes. For å gjere stas på jubilanten, hadde kollegaene kledt seg opp i stilige klede, inspirert av Aud sin kleskode. Her er nokre bilete frå dagen:

• Coronaviruset, turkis fotograf Folkehelseinstituttet

Skulen stengt måndag og tysdag 3. og 4. mai

Ein elev ved skulen har testa positivt på Covid19. Sidan vi ikkje har god nok oversikt på situasjonen endå, blir skulen stengt for elevar og tilsette måndag 3. mai, og tysdag 4. mai. Det er sendt ut SMS og Teamsmelding til elevar og tilsette.

Fleire saker ›