001 Halloween 2019 nyhetskarusell

Halloween på Hafstad vgs

I dag var det mykje spennande å sjå i korridorane på Hafstad vgs. Elevane blei møtt på morgonkvisten av eit par mystiske (og ukjende?) halloweenhekser i vestibylen. Der fekk dei servert varm kakao. Det blei også kåring av beste kostyme i løpet av dagen. Sjå heile artikkelen for å finne ut kven som blei vinnarane!

Det blei delt ut prisar for beste kostyme klassevis, og også for beste individuelle kostyme. Kunst, design og arkitekturklassane utmerka seg spesielt på kreativitet. Klasse 2KDA og 3KDA delte prisen for dei best utkledte klassane! Sjå dei flotte kostyma elevane er iført i dei to vinnarklassane:

1 2KDA beste klasse, beste kostyme (nedskalert).jpg

Over: 2KDA, kåra som klasse med beste kostyme (prisen blei delt med 3KDA). Foto: Ane Birkeland

2 3KDA, beste klasse (delt), nedskalert fil.jpg

Over: 3KDA, - også denne klassen blei kåra med prisen for beste kostyme. Foto: Ane Birkeland

3 Beste individuelle kostymer (nedskalert).jpg

Over: Vinnarbidraga for beste individuelle kostyme. Foto: Ane Birkeland

4B Collage foto Ane (nedskalert).jpg

Over: Mykje flotte kostyme å sjå på Hafstad i dag. Foto - Ane Birkeland

7 Ein fin gjeng, Karoline Vie.jpg

Over: Kreative elevar! Foto - Karoline Vie

5 Tilsette ved Hafstad nedskalert.jpg