Hafstad vidaregåande skule
Elevinfo Hafstad vgs

Opning av skulen frå kommande veke

08. mai 2020

Kjære elevar, velkommen tilbake i veke 20! For å kunne ivareta hygienereglane tek vi inn berre eitt klassetrinn kvar dag. Dei dagane ein ikkje skal møte på skulen held heimeundervisninga fram.  Undervisninga går etter ordinær timeplan, ev. berre med små justeringar dei dagane ein er på skulen.  Dei to første vekene blir frammøte slik (klikk på tittelen for info):

Elevar i eit klasserom ved Hafstad vgs

Smittevern munnleg privatisteksamen

01. mai 2020

Du må vere heilt frisk når du møter på eksamen. Om du har luftvegssymptom, skal du ikkje møte. Dette gjeld også om du berre har milde symptom og sjukdomskjensle. Om du har vore sjuk, må du ha vore utan symptom eitt døgn før du kan møte på eksamen. (Klikk på tittelen, for meir informasjon).

Foto: Mo og Øyrane vgs

Mediasushi til NM i ungdomsbedrift

30. april 2020

ENTREPRENØRSKAP: Skuleåret 2019-2020 har elevar ved Hafstad vgs og Mo og Øyrane samarbeidd om å arrangere Sushi-kurs, og om å lage informasjonsmateriell til bruk av lokale maritime råvarer innafor matproduksjon.

Helse og kropp

Informasjon om helsestasjon for ungdom / unge vaksne

20. april 2020

«Helsestasjon for Ungdom /  Helsestasjon for Unge Vaksne» blir opna opp igjen for timebestilling frå v 17. De kan då ringe og bestille time: 57 72 21 30. Jorunn: 99 29 36 75  Kari: 97 64 65  Anita: 41 49 07 97. (Klikk på tittelen for å få opp meir informasjon)