Hafstad vidaregåande skule
Coronaviruset, fotograf Folkehelseinstituttet

Oppdatert informasjon om koronaviruset

26. februar 2020

Følg råda som kan førebygge smitte: Vask hendene ofte med vatn og såpe, ved hoste bruk anten papirlommetørkle eller host i albogen, og ikkje host mot andre menneske. (Klikk på tittelen for å få fram ei lenkje til oppdatert informasjon)

Elevinfo Hafstad vgs

Velkommen til utdanningsval ved Hafstad vgs 2.-3. mars!

14. februar 2020

Kjære elevar frå 9. klasse! Velkommen til besøk på dei tre programområda ved Hafstad vgs: Studieførebuande, Kunst, design og arkitektur, og Medium og kommunikasjon. Det vert oppmøte måndag 2. mars kl. 8.30 i kantina på Hafstad vgs. Trykk på tittelen for å få opp program/meir informasjon. Velkommen!

Russen vatnkrig på hafstad

Invitasjon til foreldremøte for RUSS 2020

13. februar 2020

Mo og Øyrane vgs., Hafstad vgs., russestyra  inviterer i år til felles russeforeldremøte, i lag med samarbeidspartar i Sunnfjord kommune og politi (SLT- Samordning av lokale rus og kriminalitetsforebyggande tiltak). Foreldremøte vil ha fokus på korleis vi saman kan legge til rette for ei så trygg russetid som mulig: Stad og tid: Kantina på Hafstad vgs. 2. mars kl. 18.00-19.30.

NM i Volleyball

Hafstadgutane vann NM for vgs 2020 i volleyball!

13. februar 2020

I helga 24.-26.januar var Hafstad vgs sine jenter og gutar i Bergen og spelte NM for vgs i volleyball. Gutane vann alle innleiande kampane med klar margin (2 sett i alle kampane). Kjekt å slå Tertnes Vikings 2-0 (25-12, 25-19) i kvartfinalen.

Elevinfo Hafstad vgs

Velkommen til utdanningsval ved Hafstad vgs 2.-3. mars!

13. februar 2020

Høgskulen på Vestlandet (kart)

Besøk på Høgskulen på Vie

13. februar 2020

25. februar vil VG1-klassane reise for å besøke Høgskulen på Vie. Klasse 1A og 1C reiser opp om morgonen som første pulje (buss ca. kl. 08.30), medan 1B, 1D og 1KMA reiser opp i andre pulje (avreise ca.11.15). Det vert registrering i klasseromma kl 08.20 som vanleg. Meir info kjem etter kvart.

Klamydiadag 2 ved Hafstad vgs

«Klamydiadag» for alle elevar på Hafstad vgs 31. januar 2020

28. januar 2020

Kom utanfor Helsesøster sitt kontor frå kl. 08.30 – 13.30. Alle får med «utstyr» og går inn på toalettet og testar seg sjølv.

Politiets nettpatrulje2

Elevar ved Hafstad vgs fekk besøk frå Politiet sin nettpatrulje

23. januar 2020

Onsdag var Politiet på besøk til elevane på Hafstad vga, for å presentere seg, og for å fortelje om sine tenester.

Leah, skuleårbokdesign

Leah Marie Flokenes frå 3KDA designa årets skuleårbok-omslag!

15. januar 2020

Det dekorative og flotte omslaget til Hafstad vgs si skuleårbok er blitt designa av Leah Marie frå 3KDA. Klassen jobba med oppgåva i faget kunst og visuelle verkemiddel.

Hafstad interiør vestibyle MF1

Foreldremøte for VG1 torsdag 23. januar

13. januar 2020

Velkommen til foreldremøte ved Hafstad vgs for VG1 torsdag 23. januar. Det vert foreldresamtalar i tidsrommet mellom kl. 18.00 - 21.30. Kom når det passar for dykk.