Hafstad vidaregåande skule
01 Valvake september 2019 B

Spenning under valvaken. 3mka-elevar deltok som fotografar

17. september 2019

Valvaken 2019 ved Larris scene var ei fin oppleving. Ikkje berre for politikarane, men også for nokre elevar frå 3mka på Hafstad. Alle var spente på oppteljingane, og det greidde elevane frå medielinja å fange i bileta sine.

Hafstad vgs september 2019

Foreldremøte for VG1 og VG2 tysdag 17. september

16. september 2019

Velkommen til foreldremøte på Hafstad vgs! KL 1800: Vg1 –foreldre møter i kantina. Kl 1900: Vg2 –foreldre møter i kantina.

VG1 første månad på ein ny skule

Dei første vekene på ein ny skule

13. september 2019

Etter fire veker på skulen, har førsteklassingane ved Hafstad vgs lent seg godt fram i stolen og komme seg inn i skulekvardagen.

Temadagen 2019

"Mi historie", årets temadag 15. oktober med Dan Gøran Espedal

19. august 2019

"Mi historie" handlar om mitt liv som uroleg ungdom utan mål og meining med livet, til geværsoldat, mineryddar og likhus-spesialist i internasjonale operasjonar. Gjennom mitt foredrag fortel eg om oppturar og nedturar i livet som har forma meg til den eg er i dag.

Hafstad vgs profilbilete FB2

Elevinformasjon

08. august 2019

Kjære, nye elevar, velkommen til Hafstad vg! Klikk på tittelen, for å få opp eit informasjonsskriv om skulen. I informasjonsskrivet står det bl.a. om timeplan og oppbygning av skulekvardagen, tilsette/rådgjeving, skuleskyss, bibliotekordninga, og om kantina.

Hafstad vgs, foto - Mona Fossdal

Skulestart

07. august 2019

Det nye skuleåret startar måndag 19. august. Elevane møter i kantina trinnvis til ulike tidspunkt på føremiddagen. Vg1 møter kl. 10.00. Vg2 møter kl. 11.00. Vg3 møter kl. 12.00. Om kvelden blir det halde informasjonsmøte for foreldra til Vg1-elevane kl. 18.00. VEL MØTT TIL NYTT SKULEÅR! Rektor

Sommer blomster 2

God sommar!

22. juni 2019

Eg vil med dette ønskje elevar og tilsette ved Hafstad vgs ein riktig fin sommarferie! Med beste helsing Nina Bygstad, rektor ved Hafstad vgs

Aktivitetsdagen 2019

Aktivitetsdag ved Hafstad vgs

19. juni 2019

På aktivitetsdagen ved Hafstad vgs, 19. juni 2019, var både elevar og lærarar med på å spele fotball, og dei deltok også som publikum på kampane. Det var i tillegg ei gruppe elevar og lærarar som tok seg ein fjelltur til Gytta, på Viefjellet. Her kan du sjå foto frå aktivitetsdagen.

001 BIOMIDDAG

Avslutningsmiddag for biologi 1-gruppene

07. juni 2019

Biologi 1 hadde i år eit større prosjekt knytt til kompetansemål om fysiologi, og funksjon og tilpassing. Dette resulterte i ei kreativ borddekking, og eit fantastisk festmåltid for biologi 1-gruppene ved Hafstad vgs! (Sjå bilete, og les meir om saka her)

FJÆRLAND våren 2019 (karusellfoto) B

Geografiekskursjon til Fjærland – klima og isbre!

27. mai 2019

Torsdag 23. mai reiste om lag 140 elevar frå Hafstad vidaregåande skule til Norsk bremuseum i Fjærland. Temaet for ekskursjonen  var klima og isbre. (Klikk på tittelen for meir info, og for å sjå foto frå turen)