Hafstad vidaregåande skule
001 Halloween 2019 nyhetskarusell

Halloween på Hafstad vgs

31. oktober 2019

I dag var det mykje spennande å sjå i korridorane på Hafstad vgs. Elevane blei møtt på morgonkvisten av eit par mystiske (og ukjende?) halloweenhekser i vestibylen. Der fekk dei servert varm kakao. Det blei også kåring av beste kostyme i løpet av dagen. Sjå heile artikkelen for å finne ut kven som blei vinnarane!

Utdanningsval hausten 2019

10-klassingar på besøk til Hafstad vgs.

30. oktober 2019

Måndag 28. oktober fekk vi besøk av ein kjekk gjeng med 10-klassingar, som hospiterte på Hafstad vgs under utdanningsval. Hospitantane blei ønskt velkommen i kantina med rektor Nina Bygstad, og fekk informasjon med rådgjevarane Bjørg Dagunn Indrebø og Magne Peder Aardal.

GLEDING 2

"Gleding" til Sunnfjord tysdag 22. oktober kl. 1730-1900

16. oktober 2019

Føredrag med Siri Abrahamsen. Stad: Storsalen i Førdehuset. GLEDING handlar om Folkehelse, psykisk helse, livsmeistring, kulturbygging, fellesskap, samhald - kjært barn har mange namn. (Klikk på tittelen for å få opp meir informasjon)

Hafstad vgs september 2019

Velkommen til utdanningsval ved Hafstad vgs måndag og tysdag 28.-29. oktober!

15. oktober 2019

Klikk på tittelen for å få opp program for dei tre programområda ved skulen

Temadagen 2019 BRUNLEG

Velkomen til foreldremøte «MI HISTORIE» 15. oktober

04. oktober 2019

Kinosalen i Førdehuset kl. 18.00 – 19.30. Møt Dan Gøran Espedal i Førdehuset. "Mi historie" handlar om Dan Gøran sitt liv som uroleg ungdom utan mål og meining med livet, til geværsoldat, mineryddar og likhus-spesialist i internasjonale operasjonar. Gjennom foredraget fortel han om oppturar og nedturar i livet som har forma han til den han er i dag.

01 Valvake september 2019 B

Spenning under valvaken. 3mka-elevar deltok som fotografar

17. september 2019

Valvaken 2019 ved Larris scene var ei fin oppleving. Ikkje berre for politikarane, men også for nokre elevar frå 3mka på Hafstad. Alle var spente på oppteljingane, og det greidde elevane frå medielinja å fange i bileta sine.

VG1 første månad på ein ny skule

Dei første vekene på ein ny skule

13. september 2019

Etter fire veker på skulen, har førsteklassingane ved Hafstad vgs lent seg godt fram i stolen og komme seg inn i skulekvardagen.

Temadagen 2019 BLÅ

"Mi historie", årets temadag 15. oktober med Dan Gøran Espedal

19. august 2019

"Mi historie" handlar om mitt liv som uroleg ungdom utan mål og meining med livet, til geværsoldat, mineryddar og likhus-spesialist i internasjonale operasjonar. Gjennom mitt foredrag fortel eg om oppturar og nedturar i livet som har forma meg til den eg er i dag.

Hafstad vgs profilbilete FB2

Elevinformasjon

08. august 2019

Kjære, nye elevar, velkommen til Hafstad vg! Klikk på tittelen, for å få opp eit informasjonsskriv om skulen. I informasjonsskrivet står det bl.a. om timeplan og oppbygning av skulekvardagen, tilsette/rådgjeving, skuleskyss, bibliotekordninga, og om kantina.

Hafstad vgs, foto - Mona Fossdal

Skulestart

07. august 2019

Det nye skuleåret startar måndag 19. august. Elevane møter i kantina trinnvis til ulike tidspunkt på føremiddagen. Vg1 møter kl. 10.00. Vg2 møter kl. 11.00. Vg3 møter kl. 12.00. Om kvelden blir det halde informasjonsmøte for foreldra til Vg1-elevane kl. 18.00. VEL MØTT TIL NYTT SKULEÅR! Rektor