FJÆRLAND våren 2019 (karusellfoto) B

Geografiekskursjon til Fjærland – klima og isbre!

Torsdag 23. mai reiste om lag 140 elevar frå Hafstad vidaregåande skule til Norsk bremuseum i Fjærland. Temaet for ekskursjonen  var klima og isbre. (Klikk på tittelen for meir info, og for å sjå foto frå turen)

Tekst: Berit Ekerbakke

Foto: Ole Johnny Devik

På museet såg vi informasjonsfilm om Jostedalsbreen, gjekk gjennom klimautstillinga og arbeidde med oppgåver. Somme fekk og tid til å klatre på mammutane og ete is! I løpet av dagen var alle på busstur til Supphelledalen, og der såg og dokumenterte vi m.a. jettegryter, ras og Supphellebreen.

Rune, Knut S.L., Ole Johnny og Berit takkar elevane for ein fin tur!

Elevar i Fjærland 1.jpg

Elevar frå Hafstad vgs på ekskursjon til Fjærland våren 2019. Foto: Ole Johnny Devik

Elevar i Fjærland 2.jpg

Elevar i Fjærland 3.jpg